Seda videot ma siia hetkel ei pane, võib-olla kunagi hiljem.
Vaja läeheb,
Põhi:
120g digestive küpsiseid
80g võid
Täidis:
400g toorjuustu
75g suhkrut
2muna
1tl vanilliekstrakti
Kate:
250g hapukoort
3sl suhkrut
Purusta küpsised peeneks jahuks. Sulata või ning vala see küpsisepurule. Suru segu 24cm läbimõõduga vormi põhja.
Mikserda toorjuust, muna, suhkur ja vanilliekstrakt ühtlaseks massiks. Vala koogipõhjale ning küpseta seda 150-kraadises ahjus 45 miinutit. Tõsta kook ahjust ja lase tal veidi aega jahtuda.
Sega hapukoor ja suhkur, vala see ettevaatlikult toorjuustu kihile ja küpseta 230-kraadises ahjus 6minutit. Seejärel tõsta kook külmkappi 3-4 tunniks.
Retsepti sain Siit
Mu lemmik kook, mitte küll selle retsepti järgi aga hea juustukoogi point on korralik rammus toorjuust, Eesti omad jäävad kuivaks.
VastaKustuta